miércoles, 26 de noviembre de 2014

Ja coneixes les sessions de kfè & apps?

Kfè & Apps a Tovalloles per descobrir les aplicacions de mòbil més útils!


Conèixer les darreres novetats en aplicacions mòbils (apps) per a mòbil i tauleta tot prenent un cafè és l'última proposta de la nova oferta municipal en formació tecnològica al Centre Cívic Les Tovalloles.

Aquest taller s'emmarca dins la campanya formativa en noves tecnologies anomenada Tardor digital i es portarà a terme a l'aula TIC del nou centre els dimarts al matí, d'11.30 a 13 hores

En la planificació prevista per al mes de desembre, s'inclouran apps com:

- Neo Reader o QR Droid: saps que són els codis QR? Com s'escanegen per accedir a la informació que contenen? Amb Neo Reader, el lector de codis QR més senzill i de major rendiment del mercat t'ho posem fàcil!

- Whatsapp: segur que en treus el màxim profit? A més de mantenir converses i enviar arxius, coneixes totes les opcions que t'ofereix aquesta app? Descobrim-ho!

Totes les aplicacions que vulguis conèixer les trobaràs a Tovalloles i a més, pots proposar-nos apps en funció dels teus interessos.

Si vols apuntar-te a alguna d'aquestes sessions, pots posar-te en contacte amb nosaltres al telèfon 93 685 80 27 en horari de matí. 

Informa't. Actualitza't. Forma't

No hay comentarios:

Publicar un comentario