lunes, 7 de septiembre de 2015

CRIDEM a Ràdio Sant Feliu!

Durant el passat mes de juliol, la Cristina Pareja i l’Andrés Gutiérrez (presidenta i col·laborador respectivament de l’Associació CRIDEM Educa) van ser convidats per Ràdio Sant Feliu a fer durant tot el mes una secció al programa “El Mirall” sobre Noves Tecnologies.


Nosaltres vam acceptar immediatament i ens vam preparar quatre sessions informatives, agafant com a punt d’origen l’E-Commerce. Durant tot el mes, vam estar parlant dels avantatges d’obrir-se a la xarxa per als comerços i de les diferents plataformes i aplicacions que trobem al mercat actualment per fer aquest pas.

La primera sessió va córrer a càrrec de la Cristina, que va fer una introducció a què és l’E-commerce i ens va explicar el funcionament d’una de les aplicacions més punteres i amb més èxit actualment; Wallapop.


Pels que no la coneixen, Wallapop és una aplicació que podem descarregar a Google Play sense cap tipus de cost. Aquesta app ens ofereix un servei de venda de productes directa, d’usuari a usuari sense cap tipus d'intermediari.

El seu funcionament és molt intuïtiu; només hem de crear el nostre compte, fer fotos als productes que volem vendre, introduir una descripció i posar el preu. Ja està! Només ens queda esperar a què ens arribin els missatges dels interessats.

Si voleu escoltar la secció, a continuació adjuntem el podcast de la primera visita!


La setmana vinent, penjarem els continguts de les següents visites de CRIDEM a la ràdio!

No us els perdeu!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario